Thursday, January 2, 2014

Aasta uus, ehk 2014 aasta plaanid

Aastavahetus sai edukalt üle elatud ja Seiklusministril on täna selle aasta esimene tööpäev. Viimase 12 aasta jooksul oli see esimene aastavahetus, mis sai veedetud kodus. Oma rolli mängis selles sügisel ilmavalgust näinud uus maailmakodanik.

Istudes kuuma kohvitassiga arvutitaha tabas mind meeldiv üllatus. Suure aastavahetuse paugutamise raames "paugutasid" autoorienteerumisest huvitatud inimesed minu postkasti osalussoovidega. Hetkeseisuga on kirjas 24 võistkonda ja oodata on lisa. Aga tekib kohe küsimus, et miks peab alati selle registreerimise jätma viimaseks hetkeks? Registreerimine oli avatud juba 04.detsembrist. Kuni aasta eelviimase päevani oli end kirja pannud vaid 6 võistkonda.



Tänasest on võistluseni jäänud veel 9 päeva. Vaatame, kas tuleb 30 võistkonda kokku? Lähipäevil lähme Tomi-Andrega, kes on 11. jaanuaril toimuva autoorienteerumise rajameister, rajale viimast lihvi andma.

Kui sul on tekkinud huvi võistluse vastu, siis osalema saad end registreerida sellise vahva lehe nagu Seiklusministeerium.ee kaudu.

Kohtume 11. jaanuaril!

No comments:

Post a Comment