Thursday, January 2, 2014

Pääsküla raba - Alati head mõtted

Selle aasta esimese kerge trenni tegin eile 1. jaanuaril. Tee viis väga mõnusasse paika, paika kus tekivad alati head ideed. Selleks kohaks on Pääsküla raba oma mõnusate pisikeste radade ja väga ebaloogiliste viitade ning infotahvlitega. Kui minna sinna esmakordselt siis võib ikka täiega "rappa" panna. Infotahvlitel on sateliidipilt ja ei ole ära toodud ei kaardimõõtu ega väiksemaid radasid.
Kaart on pärit: nommesonumid.blogspot.com
Olen täheldanud, et trenni tehes tulevad alati head ideed(vähemalt mu enda arust). Aga need hakkavad tekkima alles peale mõnusat 20-30 minutilist väntamist. Olin sõitnud juba oma ideede vahemikku, kui torkas pähe, et võiks teha siin samas rabas ühe natuke ekstreemsema võistluse. Võistluse sisuks oleks meeskondlik orienteerumine valge kaardiga. Punktid oleks valgel lehel ja gps träkkeritega varustatud võistlejad liiguvad juhatamise järgi punkide poole. Põnevaks teeks võistluse see, et rabas on palju laiu ja veel laiemaid kraave, mille ületamine on paras katsumus. Raba maastik takistaks ja aeglustaks natuke ka liikumist.

Genereerisin asja edasi ja mõtisklesin, et palju oleks sellel võistlusel potensiaalseid osalejaid ja kas keegi tunneks üldse sellise formaadi vastu huvi. Suutsin sellele seiklusele isegi nime välja mõelda - LOST

LOST - Leia Oma Seiklev Tiim
Seikluse kaart näeb välja selline. Plaan on jaanuari jooksul teha üks demo võistlus, et leida võimalikke probleeme ja kitsaskohti. Kui näed sellel seiklusel mõnda puudujääki, siis sinu väärt nõu kulub alati marjaks ära. 

Esialgselt oleks mõeldud see seiklus jala ja rattaga liikujaile ja siiski linnas tegemiseks. Kui linnas asi toimib, siis saab selle ka rappa eksportida.

Selle postituse lõpetan pildiga selle aasta talvest. Kes oleks uskunud, et aasta esimestel päevadel on võimalik sõita rattaga ja täitsa ilma lumeta. 

Pimedas ära unusta helkureid(Minu rattal on neid loodetavasti piisavalt)




1 comment:

  1. Mitte piisavalt, samuti peab sul kodarate küljes olema valge või kollane helkur ;) vähemalt 1 rattal

    ReplyDelete